Gå til hovedindhold

TLC

 logo

Om TLC

TLC byder på en blanding af fakta, humor og fordybelse  og passionerede og skæve personligheder med begge ben på jorden. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde. På TLC er der både tid til refleksion, gråd og grin.

Det brede udvalg af programmer gør, at der er noget for enhver type, og der er altid noget at se på TLC. Kanalen sender nemlig døgnet rundt alle ugens dage.

TLC giver dig:

  • Spændende og sjove underholdningsprogrammer
  • Medrivende og rørende dokumentarserier
  • Underholdende reality-serier

Det mener Stofa

På TLC er der både tid til refleksion, gråd og grin. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant.

Et forår spækket med underholdning

’Masterchef Australia’ er tilbage på TLC. De tre dommere vurderer sammen med et hold af gæstedommere de mange kokkeaspiranter, som kæmper om at blive dette års Masterchef Australia.

I ’Sister Wives’ fortsætter eventyret om den polygame familie Brown. Kody, Meri, Robyn, Christine og Janelle har haft nogle store udfordringer i deres utraditionelle parforhold. Robyn har født Kody endnu et barn, så nu er børneflokken oppe på 18 børn i alle aldre.

I ’My 600 lb Life’ følger vi de mange ekstremt overvægtige amerikanere. De vejer alle omkring 300 kilo, og mange af dem er i decideret livsfare, da en menneskekrop slet ikke er bygget til en sådan vægt. De medvirkende arbejder hårdt på at tabe sig flere hundrede kilo. En opgave, som er sværere, end mange af dem tror.

TLC er også tv-kanalen for alle, der elsker alt ved bryllupper. Kjolerne, festerne, forberedelserne, gaverne og alt hvad der hører til et smukt bryllup. I ’Say Yes to the Dress’ hjælper Randy Fenoli de kommende brude med at finde den helt rigtige brudekjole. I ’Don´t Tell the Bride’ er det gommen, der står for planlægningen af brylluppet. Og det er ikke altid, at gommens planer falder i brudens smag.