Gå til hovedindhold

eSportsTV

Husk, du kan se eSportsTV på Ekstrakanalen i januar, februar og marts
 logo

Om eSportsTV

eSportsTV giver dig det bedste inden for eSport og online gaming.

Kanalen viser hvert år mere end 2.000 timers live-eSport og gaming med de førende eSports-stjerner og de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack.

På eSportsTV kan du se eSport, når det er allerbedst. Kanalen er ikke kun for hardcore gamere – det er underholdning på højt plan.

Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.

Det mener Stofa

Masser af underholdning inden for eSport og online gaming. Kanalen sender mere end 2000 timers live-eSport om året og viser nogle af de største ligaer og mesterskaber. 

20,- /md.

Følg med i spændende turneringer

ESL One Genting, Arena of Stars, Resort World Genting, Malaysia
6.-8. januar. DOTA2-event med en præmie på 250.000 dollars. Deltagerne er blandt andet vinderne og nummer to fra The International: Wings Gaming og Digital Chaos (med den danske holdkaptajn Rasmus ’MiSeRy’)

ESL Pro League – Online / Offline liga
12 ugers spillerunder fra 7. februar til 18. maj. Der er spilledage tirsdag, onsdag og torsdag. Finaleweekenden, der er 2.-4. juni, afholdes i Dallas, Verizon Theatre. Ligaen er en af de mest kendte CS:GO-ligaer og i år spilles der om en præmie på 1.000.000 dollars, som er den største nogensinde.

IEM Katowice, Spodek Arena, Polen
25.-26. februar er der turnering i League of Legends. 3.-5. marts er der turneringer i CS:GO og Starcraft 2. Det er 5. gang, at IEM verdensmesterskabet afholdes i Katowice, og det er et af årets største eSport-events.