Gå til hovedindhold

Stofa SmartTv

Prøv Stofa SmartTv i 3 mdr. for 0 kr.* (herefter 75 kr./md.)
Nickelodeon

Få Stofa SmartTv i 3 mdr. for 0 kr.*

Med Stofa SmartTv-boksen behøver du ikke at indrette dig efter dagens tv-program. Det er dig, der bestemmer over dit tv. Få Stofa SmartTv – i 3 mdr. for 0 kr. (herefter 75 kr./md. 99 kr./md. med optagefunktion). Det eneste du skal gøre er at bestille Stofa SmartTv senest den 31. december 2016.

Med Stofa SmartTv kan du:

  • Se tv 48 timer tilbage med StartForfra+
  • Optag tv-programmer
  • Start igangværende programmer forfra
  • Sæt dit tv på pause eller spol tilbage
  • Få adgang til tv og filmarkiver med masser af børneunderholdning og spændende serier og film
  • Lej mere end 5.000 film direkte fra sofaen

Ring og bestil på 88 30 30 30.

SmartTv
Med SmartTv kan du optage og starte forfra

Se tv, når det passer dig

 

Optag og gem til senere

Er du forhindret i at se dit yndlings-tv, kan du optage tv-programmer og se dem senere med Stofa SmartTv med optagefunktion. Du kan optage op til 60 timers tv – og selvfølgelig bruge de øvrige funktioner, mens du optager.

Gå op til 48 timer tilbage i tiden 

Nåede du ikke at se en af dine favoritudsendelser? Med StartForfra+ kan du gå helt op til 48 timer tilbage og starte, pause og spole i de fleste programmer. Så kan du se programmerne, når du har tid.

Undgå at gå glip af det vigtigste

 

Få det hele med – også starten

Nåede du ikke at se starten af dit favoritprogram? Med Stofa SmartTv kan du starte igangværende programmer forfra, så du ikke går glip af noget.

Sæt på pause eller spol, og se hele programmet

Bliver du forstyrret midt i et program, eller taber du tråden undervejs, kan du altid sætte direkte udsendelser på pause eller spole tilbage. Så er du sikker på at få alle detaljerne med. Spole-funktionen kan du ikke bruge i programmer, der har reklamepauser. 

 

Med SmartTv kan du pause, spole og sætte på pause
Vælg mellem mere end 5000 film
Lej film med få klik på fjernbetjeningen. Du kan vælge mellem alt fra familiefilm til klassikere.
Mere end 5000 film

Få adgang til tv- og filmarkiver

Med Stofa SmartTv kan du gå på opdagelse efter underholdning i arkiverne.

I DR's TV arkiv, DR TV, kan du for eksempel se DR1-udsendelserne Bonderøven og Spise med Price samt DR2-udsendelserne Temalørdag og Nak og Æd og mange flere af DR’s populære programmer. Du finder også kendt børneunderholdning fra DR’s to børnekanaler, DR Ramasjang og DR Ultra.

Hvis du har tv-kanalen Nickelodeon får du adgang til kanalens arkiv, hvor du finder populær børneunderholdning såsom Dora Udforskeren og Svampebob Firkant. Cartoon Network tv-kanalen byder også på et spændende tv-arkiv, hvor du blandt andet kan se Ben 10 og Frygtløs den Frygtsomme Hund.

Skynd dig – bestil Stofa SmartTv med det samme

Tilbuddet gælder kun til den 31. december 2016. Du sparer abonnement og lejeboks, som normalt koster 75 kr./md (99 kr. med optagefunktion).

Ring og bestil Stofa SmartTv på 88 30 30 30.
 

Tilbud på Stofa SmartTv. 3 mdr. for 0 kr. Herefter 75/99 kr./md.
C More Film kampagne

Gratis adgang til C More Film i en måned

Når du har Stofa SmartTv, kan du også prøve C More Film 1 måned for 0 kr. (herefter 99kr./md.)**. Helt uden binding.

Her kan du se de nyeste storfilm, de bedste serier og underholdning for børn i alle aldre. Tilbuddet gælder til den 31. december 2016.

*Betingelser for Stofa SmartTv

Leveres på Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og på Stofa fiber. Forudsætter tv-pakke fra Stofa eller antenneforening og gælder ikke MitTv. Tilbuddet på Stofa SmartTv til 0 kr./måned i 3 mdr. udløber den 31. december 2016 og gælder leje af en Stofa SmartTv-boks med eller uden harddisk. Abonnementet fortsætter automatisk til normalpris 75 kr./måned (uden harddisk) 99 kr./måned (med harddisk). Gælder kun kunder, som ikke har haft Stofa SmartTv de seneste 6 mdr. Opsigelse varsel løbende måned plus 1 måned. Der påregnes forsendelsesgebyr på 99 kr.  Prisen forudsætter Betalingsservice. BS-gebyr 5,83 kr. pr. regning 

**Betingelser for C More Film

Gælder Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende) og Stofa fiber. Forudsætter abonnement på Stofa SmartTv. Tilbuddet gælder til og med den 31. december 2016 og kun husstande, der ikke har abonneret på C More Film inden for de seneste 6 mdr. Opsigelsesvarsel er løbende måned. Pris efter ophør af tilbud er normalpris 99 kr./md.

Brug for hjælp?

Vores kundeservice sidder klar hverdage fra 8-19.
Ring på 88 30 30 30 eller lad os ringe dig op.

Vi kan også fanges på online chat