Gå til hovedindhold
National Geographic

Tv pakket til dig

Nu med nye interaktive funktioner: spol, paus og start forfra via WebTv

Få kanaler samlet til en god pris

Slip for at gå på kanaljagt og vælg mellem vores 3 faste tv-pakker. Lille, mellem eller stor? Så er du sikker på at få mange timers god underholdning til en god pris.

Med en tv-pakke får du adgang til nogle af de mest populære tv-kanaler. Alle sammen plukket ud og sammensat, så der er noget for dig. Hvad end du er til sport, nyheder, film, serier eller noget andet.

Med nye interaktive funktioner i Pakke 2 og Pakke 3 får du endnu flere muligheder med en tv-pakke fra Stofa. Via Stofa WebTv får du adgang til at spole og pause i programmer samt starte forfra. Så kan du altid se, hvad du vil - hvor og når, du vil.

Uanset hvilken tv-pakke du har, får du også adgang til at leje masser af film. 

Stofa Tv-pakker
Tjek din adresse og se hvilke bredbånds- og tv-løsninger, vi kan tilbyde dig.
Skriv din adresse - så viser vi dig hvilke bredbånds- og tv-løsninger du kan få

Pakke 1 (27)

Blandt andet med:
229,- /md.*

Pakke 2 (40)

Blandt andet med:
389,- /md.*

Pakke 3 (60)

Blandt andet med:
549,- /md.*
Ynglingskanaler med Stofa Tv

Mangler du dine yndlingskanaler?

Du kan frit købe tv-kanaler enkeltvis til din tv-pakke. Der er 80 kanaler at vælge mellem – alt fra sports- og filmkanaler til kanaler med dokumentarer og underholdning for de mindste.

For at købe ekstra kanaler skal du enten have Stofa SmartTv eller Stofa FritValgskort og kortlæser.

Se tv på alle dine skærme

Nu er det slut med at slås om fjernbetjeningen. Med tv fra Stofa, kan du se live-tv på din mobil, tablet og pc. Så er dit tv optaget, snupper du bare en anden skærm.

Har du tv og bredbånd fra Stofa, kan du også se film og serier på din mobil, tablet og pc. Og på dit tv med Stofa SmartTv eller AirPlay.

Se tv på alle dine skærme
3 ofte stillede spørgsmål om tv-pakker billede

Hvilke kanaler er med i min pakke?

Indholdet af din kabel-tv-pakke afgøres af din antenneforening, enten via programudvalg eller lignende. 

 

Med Stofa FritValg kan du sammensætte din egen pakke med FritValg. FritValg består af op til 85 forskellige kanaler, du frit kan vælge oven på din lille-, mellem- eller store tv-pakke.

Hvad er FritValg?

FritValg giver dig mulighed for at sammensætte din egen tv-pakke. FritValg består af op til 85 forskellige kanaler, som du frit kan vælge oven på din lille-, mellem- eller store kabel-tv-pakke.

Du skal vælge mindst en kanal fra FritValg. For at få FritValg skal du have en Stofa-boks inkl. kort eller en kortlæser og et Stofa-kort.

Hvordan skifter jeg tv-pakke?

Du skal kontakte kundeservice, hvis du ønsker en anden kabel-tv-pakke. Det koster et gebyr at skifte pakke, da det kræver besøg af en tekniker.

* Betingelser for Stofa tv-pakker

Kabel-tv fra Stofa og den lokale antenneforening
Priserne er vejledende, hvis du modtager tv fra Stofa og den lokale antenneforening. Priserne på tv-pakker er eksl. evt. oprettelse, etablering af stikledning m. første antennestik, gravearbejde og kabelleje. Opsigelse løbende måned + 1 måned. Forudsætter Betalingsservice. BS gebyr 5,83 kr. pr. regning.

 

Tv fra Stofa via fibernettet
Forbeholdt husstande, der kan tilsluttes fibernettet i Stofas dækningsområde. Priserne er vejledende hvis du modtager tv fra Stofa og den lokale forening. Forudsætter Betalingsservice. BS gebyr 5,83 kr. pr. regning. Opsigelse løbende måned + 1 måned. Vi etablerer fiberen til nærmeste husmur, dog max 30 meter fra skel.

Brug for hjælp?

Vores kundeservice sidder klar hverdage fra 8-19.
Ring på 88 30 30 30 eller lad os ringe dig op.

Vi kan også fanges på online chat