Gå til hovedindhold

Stofa WebTv

Få adgang til interaktive funktioner og se dine film, serier og tv-kanaler på flere skærme

Sådan får du Stofa WebTv

WebTv følger automatisk med, når du har tv fra Stofa. Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin og hente WebTv app’en til din mobil og tablet. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

WebTv
WebTv

Se fodbold på caféen

Undgå at gå glip af din yndlingsserie eller en vigtig fodboldkamp, fordi du ikke er hjemme. Med Stofa WebTv har du adgang til de fleste af dine tv-kanaler overalt i Danmark. Det kræver blot, at du har tv fra Stofa og adgang til internettet. 

Med de interaktive funktioner, der følger med Pakke 2 og Pakke 3, kan du med Stofa WebTv pause og spole i programmer samt starte forfra. Så bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil se tv. 

Se tv, selvom dit fjernsyn er optaget

Kampen om fjernbetjeningen er ovre. Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, mobil og tablet, hvis du har installeret WebTv app’en. Så kan du se nyhederne, mens du laver mad, og børnene kan samtidig se Ramasjang i stuen.

Se tv alle steder i hjemmet
Har det været en hård uge? Gør klar til tv-hygge i sengen, og se fredagsfilmen på din tablet eller computer. 

Eller er det ikke alle derhjemme, der er til fodbold? Så se kampen på en anden skærm i for eksempel gæsteværelset eller på kontoret.

WebTv
C More Film

Lej film og se dem, hvor du vil

Du behøver ikke sidde foran fjernsynet for at se en god film. Med Stofa WebTv kan du leje film fra din computer, og du kan herefter se dem på både tablet og mobil. Dette kræver blot tv fra Stofa.

Hjemmebiograf med AirPlay eller Chromecast
Har du inviteret venner eller familier til filmaften? Lej en spændende film, og lav hjemmebiograf ved at spejle dit indhold fra WebTv op på fjernsynet med AirPlay (kræver Apple TV) eller Chromecast.

Et lille tip Benyt en wifi-forbindelse, når du ser WebTv uden for hjemmet. Så undgår du at bruge af din mobildata.
Betingelser for WebTv

* WebTv gælder som tillæg til din tv-aftale i Stofa fordelsanlæg og forudsætter, at tv-aftalen opkræves af Stofa. WebTv gælder de fleste af dine tv-kanaler og forudsætter Stofa Tv. WebTv koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Stofa anbefaler, at du er tilkoblet trådløst netværk ved brug af WebTv både i og udenfor hjemmet. WebTv virker kun i Danmark.

Krav for WebTv

Operativsystemer:

Windows 7: Internet Explorer 11

Mac: Minimum OSX 10.8  - minimum Safari 5

iPhone, iPad: iOS8 - iOS9 - iOS10

Android: 4.2 - 4.4 - 5.0 - 5.1 - 6.0 - 7.0

Af rettighedsmæssige grunde bruger vi specialiseret player til afvikling af WebTv på din computer. Hvis du ikke har playeren installeret, kan du besøge webtv.stofa.dk hvor du kan hente den, og hvor du også kan se en guide til installation. Playeren fås til Windows og Mac OS X.

Brug for hjælp?

Vores kundeservice sidder klar hverdage fra 8-19.
Ring på 88 30 30 30 eller lad os ringe dig op.

Vi kan også fanges på online chat